View Larger Map 

 

 


ИНФОРМАЦИИ ЗА НАСТАНОТ

9 ти пат по ред Мото Клубот Ноќни Волци организира Мото Фестивал. На 14 и 15 Јуни на локација 12 Ваташко деца во близина на селото Ваташа (Кавадарци) Насока: Кавадарци-Ваташа-Моклиште.
ЕГЗИБИЦИИ, ЕМОЦИИ, ДЕФИЛЕ, НАГРАДНИ ИГРИ, ХХ АТРАКЦИИ, ЕФТИНО ПИВО !!!


GPS : 22,028467 / 41,401399
ВЛЕЗ БЕСПЛАТЕН !
Ефтин пијалок Златен Даб 0,4 / Пепси 0,5 / Газоза 0,5 / Ракија барик 0,1 / Вотка 0,05 / Коњак 0,05 = 60 ден,
Обезбеден кампинг во кругот на настанот, Ефтина Скара !
www.nightwolves.com.mk
www.facebook.com/NightWolvesMgMacedonia

Петок Рок концерти : Бак дорс бенд, Дрти сајд и други
Сабота Рок концерти : МИЗАР и Хармониси , Лабаво Лавабо , Брчки идруги

На местото на настанот е обезебеден простор и инфраструктура за кампување. Вода , санитарни јазли храна и пијалок.
На раполагање е огромен избор на хотели и мотели во градот . За подетални инфорамции или најави за резервација обратете се на Јован +38975484695